top of page

Testimonials

"Anne was meer dan 13 maanden manager Bedrijfsvoering a.i. bij Nictiz. Een opdracht die vroeg om ervaring, kennis, rust en humor. In een jaar tijd wist Anne de afdeling van kwetsbaar naar degelijk te brengen. Prioriteiten en overzicht werden aangebracht, collega's werden gesteund en de relatie tussen Bedrijfsvoering en de lijn verbeterd. Dit deed Anne met een altijd positieve blik, kritisch en opbouwend, met humor en gelardeerd met prachtige uitspraken."

LN klein.png

Leonique Niessen

Directeur - Bestuurder Nictiz

"Anne heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van de bedrijfsvoering van Jeugdformaat. Naast visieontwikkeling ligt haar kracht met name in het leggen van verbindingen, zowel intern als extern"

Bas Timman

Voorzitter Raad van Bestuur Jeugdformaat

"Het snel doorgronden van complexe problemen en het vertalen van externe ontwikkelingen naar strategische bedrijfsrisico's en de impact ervan zijn Anne's grote kracht.

Ze is integer, en analytisch en cijfermatig heel sterk."

Kees in 't Veld

Directeur Schakenbosch

Kees 2020.jpg

"Bij Anne weet een opdrachtgever voor 100% zeker dat een dossier in goede handen is. Ze werkt zich razendsnel in, doorgrondt complexe dossiers en houdt overzicht. Anne is betrouwbaar, zakelijk, flexibel en besluitvaardig en heeft een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid."

saskia.jpg

Saskia van Dockum

Directeur - rentmeester Het Utrechts Landschap

"Ik ken Anne al heel lang; als heel betrouwbare interimmanager in de bedrijfsvoering in de zorg en bij gemeenten, en als collega-lid van de RvT van Dushi.

Anne is een "verstandige veranderaar"; gedegen en helder naar medewerkers en organisatie. Ze is gestructureerd, maar kan improviseren waar nodig. Als lid van de Raad van Toezicht handelde ze collegiaal, integer en onafhankelijk en was ze steeds op zoek naar verbinding en verbetering op metaniveau."

Arie Teeuw new.jpg

Arie Teeuw

Voorzitter RvT Stichting Kind aan huis / Dushihuizen

Concerncontroller gemeente Krimpenerwaard

Voorzitter Rekenkamer Gemeente Wageningen

"Het SSC is kwalitatief goed en ruim binnen planning en budget opgeleverd en de kosten van de ondersteuning zijn met 10% gedaald. Anne is een professionele, doortastende collega en plezierig om mee samen te werken. Naast procedurele en inhoudelijke kennis heeft ze een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen."

Paul de la Chambre

Voorzitter Raad van Bestuur 's Heeren Loo 2008-2016

bottom of page